Tänavan turismitalo


Tänavan  turismitalo sijaitsee Saarenmaan pohjois rannikolla Asukan kylässä,14 kilometriä Leisistä länteen päin. Kylässä on myös kaksi maalaistaloa. Meren rantaan on 800 metriä, hiekkaranta on paikoin kivinen, mutta rauhallinen. Kauppa on 4 kilometrin päässä. Majoitus kompleksi käsittää asuintalon ja saunarakennusen.

Asuintalo on perinteinen saarenmaalais talo, joka on peruskorjattu vuonna 2006. Alakerrassa on olohuone, keittiö/ruokailuhuone, makuuhuone ja WC/suihku. Keittiössä kaytössä ovat  jääkaappi ja ruokailuvälineet, olohuoneessa on TV. Yläkerrassa on nukkumistilat 2 henkilölle.

Saunarakennus on valmistunut vuonna  2009.Siellä on saunan  lisäksi takkahuone, keittiönurkkaus ja tilat 5 henkilölle,TV. Saunarakennuksessa asuvat saavat käyttää saunaa rajoituksetta ja lämmityspuut sisältyvät hintaan.

Pihalla on nuotiopaikka/grilli ja savustusuuni. Savustusuunin käyttöä opastaa emäntä.
 

Hinnat   
Asuintalo  50 e  vuorokausi ( enintään  5 henkilöä, lisäpaikka 10 e).
Saunarakennus  1 vuorokausi  60 e, 2 - 7 vuorokautta 55 e vuorokausi ( enintään 5 henkilöä, lisäpaikka 10 e).
 

Yleistä tietoa
Sisäänkirjautuminen  klo 15 - 17,  uloskirjautuminen klo 12 mennessä.
Vuokralainen tekee loppusiivouksen itse, jos tilaa siivouksen emännältä hinta on 10 e. Roskasäilio on pihalla kuusen alla.
Ulkojalkineet jätetään eteiseen.Lemmikkieläimet ovat sallittuja. Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät hintaan. Tupakointi sisätiloissa on kielletty. Hiljainen aika  klo 23:sta alkaen.
1 päivän varaus on tehtävä viikkoa ennen haluttua päivää. Jos varattu aika on pitempi ennakkomaksu on 50 % kokonaishinnasta. Varaus on vahvistettu kun ennakko maksu  on  tullut tilillemme. Ennakkomaksu palautetaan  jos peruutusilmoituksen  tekee vähintään 20 päivää ennen suunniteltua saapumista.  
Tuliaisiksi voi paikan päällä ostaa saarenmaalaisen taiteilijan  Ellen Trummin pastelli- ja õljymaalauksia.


 

Kontakt

Tänava talu

Asuka küla
Saaremaa vald
Saaremaa maakond
Eesti
94257